Geräte und Zubehör
Salmorejo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porții
Zutaten
-
ulei de măsline extravirgin150 g
-
ouă fierte tare4
-
jambon Serrano bucăți100 g
-
căței de usturoi1 - 2
-
roșii, bine coapte bucăți1000 g
-
sare1 linguriță
-
pesmet alb (vechi de o zi)150 g
-
oțet30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porție
Natrium
1074.3 mg
Eiweiß
13.6 g
Brennwert
1799.2 kJ /
430 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aperol® Spritz
Keine Bewertungen
Legume murate
Keine Bewertungen
Punch de Crăciun
Keine Bewertungen
Tacos cu carne de porc în sos de bere
Keine Bewertungen
Salată de gnocchi și pere, cu radicchio și Gorgonzola
Keine Bewertungen
Fondue în dovleac plăcintar, cu creveți gătiți prin metoda stir fry
Keine Bewertungen
Sorbet de litchi cu vodcă
Keine Bewertungen
Gnocchi cu ricotta
2 Std.
Cupe de salată verde cu ghimbir și porc și chutney de căpșune
Keine Bewertungen
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Supă japoneză cu ramen noodle
1 Std. 40 Min
Tort Sacher
3 Std. 30 Min