Moules Marinière (mussels)

3.3 3 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
2 portions

Zutaten

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • leek white part only, cut into slices (1 cm)
    170 - 200 g
  • dry white wine
    250 g
  • water
    200 g
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh mussels shells scrubbed and debearded
    1000 g
  • fresh parsley chopped, to garnish
  • lemon cut into wedges, to serve
  • baguette cut into slices, to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1929.5 mg
Eiweiß 61.1 g
Brennwert 2843.6 kJ / 679.7 kcal
Fett 21.2 g
Ballaststoffe 1.9 g
gesättigte Fettsäuren 3.6 g
Kohlenhydrate 35.5 g

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