Pasta and mushroom soup with chicken involtini

4.5 2 Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions

Zutaten

Chicken involtini
  • white wine
    50 g
  • skinless chicken breast fillets (approx. 150 g each)
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • ham
    4 slices
  • Swiss Cheese
    4 slices
  • asparagus tips trimmed and set aside
    8 stalks
Mushroom pasta soup
  • onion halved
    1
  • fresh Swiss brown mushrooms halved
    200 g
  • salted butter cut into pieces
    50 g
  • extra virgin olive oil to fry
  • Chicken stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • boiling water
    1000 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ditalini pasta or small dried pasta of choice
    300 g
  • fresh parsley leaves only, chopped, to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 885.1 mg
Eiweiß 63.3 g
Brennwert 3256.7 kJ / 778.4 kcal
Fett 26.1 g
Ballaststoffe 4.3 g
gesättigte Fettsäuren 13.5 g
Kohlenhydrate 67.7 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen