Geräte und Zubehör
Krokante Onsen Eieren met Kool
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portie
Zutaten
-
panko paneermeel150 g
-
water1000 g
-
eieren, medium (53-63 g) kamertemperatuur6
-
olie om te bakken
-
witte kool fijngehakt200 g
-
teriyaki saus6 el
-
rode peper, vers in dunne plakjes gesneden, om te bestrooien1
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
821.4 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
827.6 kJ /
197.8 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
23.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Tempé
48 Std.
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Coconut Dream
10 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min