Geräte und Zubehör
Béarnaisesaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
8 portie
Zutaten
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 portie
Natrium
1272 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
7784 kJ /
1859 kcal
Fett
195 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
104 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min