Geräte und Zubehör
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27.9 g
Brennwert
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
9.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40 Min
Butter Chicken
1 Std.
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min