Geräte und Zubehör
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
600 gram
Zutaten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook3 - 4
-
tomaat gehalveerd80 g
-
zoete paprikapoeder3 el
-
Isot peper, geplet (zie tip)1 - 2 tl
-
sumak3 tl
-
komijn, gemalen2 tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
zout1 - 1 ½ tl
-
65 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)Turkse peperpasta (Biber Salçası)65 g
-
tomatenpuree40 g
-
olijfolie65 g
-
granaatappelsiroop (Nar ekşisi) en een beetje meer om te serveren10 - 30 gram
-
citroensap1 ½ tl
-
suiker2 tl
-
water (kamertemperatuur)220 g
-
bulgur donker, extra fijn, zie tip300 g
-
peterselie, vers geplukt, fijngehakt (zie tip)15 g
-
ijsbergsla om te serveren15 - 20 bladeren
-
munt, vers geplukt, om te serveren3 - 4 stengels
-
rucola om te serveren10 - 15 bladeren
-
citroenen om te serveren1 - 2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 20 gram
Natrium
109 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
284 kJ /
68 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Tiramisu
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min