Geräte und Zubehör
Biberiyeli Fırın Patates
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
su500 g
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 5 cm)1000 g
-
zeytinyağı6 yk
-
sarımsak hafifçe ezilmiş, damak tadına göre5 - 6 diş
-
tuz½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
taze biberiye sadece yaprakları, ince kıyılmış4 filiz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
14 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
892.4 kJ /
213.3 kcal
Fett
9.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Patates
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1 Std.
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 Min
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 Min
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1 Std. 5 Min
Bezelye Ezmesi, Kiraz Domates ve Peynirli Dürüm
Keine Bewertungen
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Peynir ve Otlu Mini Milföyler
1 Std.
Zencefil ve Misket Limonlu Vişneli Kek
1 Std. 30 Min
Sarımsaklı Patates Graten
50 Min
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 Min
Menemen (Taze Domatesli)
30 Min