Geräte und Zubehör
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
14 adet
Zutaten
-
un serpmek için ekstra un450 g
-
kabartma tozu4 tk
-
tuz½ tk
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (2 cm)120 g
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)140 g
-
frenk soğanı (optional) dilimlenmiş (1-2 cm)8 - 10 dal
-
süt250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
966.7 kJ /
231.1 kcal
Fett
11.3 g
Kohlenhydrate
25.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Zeytinli Peynirli Muffin
35 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Taze Soğanlı Tart
35 min
Domatesli Focaccia
3 godz.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Plaska
1 godz. 15 min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min