Geräte und Zubehör
Basic Soup Purée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portion
Zutaten
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
717.9 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
449.7 kJ /
107.5 kcal
Fett
4.2 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai Volcano Spare Ribs
2 Std.
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Little Mug Gingerbread Houses
5 Std. 30 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
BBQ Seasoning
Keine Bewertungen
Mystery Soup
55 Min
Peach Melba Foam Trifles
40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 Std.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.