Geräte und Zubehör
Margherita Pizza
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1
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water room temperature8 oz
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1 tsp malt powdersugar1 tsp
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2 tsp dried instant yeast, crumbledfresh yeast crumbled½ oz
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bread flour plus extra to dust14 oz
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salt1 tsp
Margherita Topping
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mozzarella drained, cut into pieces7 oz
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diced tomatoes (approx. 14 oz)1 can
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salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1045.7 mg
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
2611.4 kJ /
624.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
77.4 g
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