Geräte und Zubehör
Apple Tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter chilled, cut into pieces, plus extra to grease2 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt1 pinch
-
¼ tsp natural vanilla extracthomemade vanilla sugar½ tsp
-
water1 ½ oz
Topping
-
dessert apples (e.g. Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin), peeled, quartered, cores and seeds removed31 - 35 oz
-
sugar1 oz
-
unsalted butter cut into small pieces½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
2 g
Brennwert
929 kJ /
222 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Brioche
8 Std.
Apple Cake
1 Std.
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Lemon Bundt Cake
2 Std.
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Margherita Pizza
2 Std. 10 Min
Chocolate Lava Cake
45 Min