Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (¼ in.-¾ in.)3 ½ oz
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
eggplants cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (¼ in.-¾ in.)7 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593.4 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
397.8 kJ /
95.1 kcal
Fett
4.1 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Minestrone
45 Min
Floating Islands
40 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min