Geräte und Zubehör
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease5 oz
-
large eggs6
-
almonds3 ½ oz
-
walnut halves3 ½ oz
-
hazelnuts, with skin3 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder1 ½ oz
-
sugar3 oz
Almond and Cocoa Cream
-
confectioners sugar3 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder1 oz
-
1 ½ oz hazelnut paste, pure, gluten-freealmond paste gluten-free1 ½ oz
-
cream cheese in pieces3 ½ oz
-
whole mixed nuts to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
11 g
Brennwert
1723.8 kJ /
412 kcal
Fett
33.1 g
Ballaststoffe
4.9 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
We Celebrate our Uniqueness
25 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Keine Bewertungen
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Number Cake
2 Std.
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Squid Ink Pasta
1 Std.
Cheese Arepas
50 Min
Little Bird Pancakes
40 Min
Pumpkin Spice Jam
1 Std. 45 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 Std.