Geräte und Zubehör
Pink Breakfast Bowls with Berries
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 portion
Zutaten
-
30 g strawberry, freeze driedraspberry, freeze-dried30 g
-
strawberries hulled and halved255 g
-
raspberry140 g
-
blueberry100 g
-
banana cut in pieces1
-
oat flake115 g
-
cashew nut, raw45 g
-
Greek yoghurt140 g
-
redcurrant, fresh (optional)30 g
-
30 g honeyagave syrup30 g
-
strawberries sliced, to garnish
-
raspberry to garnish
-
blueberry to garnish
-
redcurrant, fresh (optional) to garnish
-
oat flake to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
35.7 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
2575.6 kJ /
615.6 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
17.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
104.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pink with Purpose
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Keine Bewertungen
Loaded Potato Waffle
50 Min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 Std. 45 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 Std. 15 Min
Fueled Up Protein Shake (Metric)
5 Min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Brioche Burger Buns
4 Std.
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Tomato Soup with Burrata
35 Min