Spiralized Skirt Steak Salad
TM6

Spiralized Skirt Steak Salad

3.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
  • 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions, trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt, to taste
  • 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
  • 2 oz hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 5 oz fresh baby spinach

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2712.9 kJ / 648.4 kcal
Eiweiß
30 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Fett
43.7 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Ballaststoffe
8.4 g
Natrium
647.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte