Geräte und Zubehör
Oven Mushroom and Beef Burger
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1285 mg
Eiweiß
44.7 g
Brennwert
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Fett
40 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Fettuccini
40 Min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Plum Clafoutis
1 Std. 15 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Keto Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1 Std. 10 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min