Geräte und Zubehör
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Tahini Yogurt
-
silken tofu, any type cut into pieces170 g
-
plain yogurt170 g
-
tahini45 g
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water30 g
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced395 g
-
butter, salted30 g
-
2 tsp sherry wine, drymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)1 tsp
-
red miso paste (or akamiso)1 tbsp
-
white pepper, ground to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1523.4 mg
Eiweiß
24.8 g
Brennwert
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
7.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
86.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Spiralized Apple Fritters
35 Min
Fish Stock
Keine Bewertungen
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Chicken adobo
30 Min