Geräte und Zubehör
Mince and Tatties
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)1000 g
-
water plus extra for soaking2100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
milk60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil10 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef mince (10% fat), broken in pieces500 g
-
plain flour15 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 heaped tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
773.6 mg
Eiweiß
29.2 g
Brennwert
2794.5 kJ /
667.9 kcal
Fett
34.8 g
Ballaststoffe
8.5 g
gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
60.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Browned Pork Rice
1 Std.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Ham, Egg and Chips
30 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min