Geräte und Zubehör
Sucuklu Kuru Fasulye
Zubereitung 20 Min
Gesamt 10 Std.
4 porsiyon
Zutaten
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
688.8 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
828.6 kJ /
198.1 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
9.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Domates ve Rezeneli Güçlendirici
Keine Bewertungen
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Muzlu Puding
15 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6 Std. 15 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 Min