Geräte und Zubehör
Sucuklu Kuru Fasulye
Zubereitung 20 Min
Gesamt 10 Std.
4 porsiyon
Zutaten
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
688.8 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
828.6 kJ /
198.1 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
9.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Rus Salatası
40 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Bearnez Soslu Bonfile
40 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Bolonez Soslu Lazanya
2 Std. 30 Min