Geräte und Zubehör
Mini fruit cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
16 portions
Zutaten
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp, to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
77.5 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1564.1 kJ /
373.8 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
48.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 godz. 50 min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Pineapple curd (TM6)
20 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min
Buttermilk scones
35 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Better banana cake
45 min