Geräte und Zubehör
Mini chocolate cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
butter softened, cut into pieces, plus extra for greasing140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
warm water200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
180.8 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1099.8 kJ /
261.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
27.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Carrot Rice
1 Std. 20 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Waffles
25 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Better banana cake
45 Min