Zeevruchtennat met champagne
TM6 TM5

Zeevruchtennat met champagne

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 40 g sjalotten
  • 300 g Champagne
    oder 300 g mousserende witte wijn
  • 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
  • 300 g gekookte garnalen, gepeld
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 25 g bloem
  • 250 g room, elk type (van koemelk)
  • 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
  • 1 snuifje gemalen cayennepeper
  • 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
  • 2 - 3 snuifjes gemalen peper
  • citroensap
  • 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
  • 1 ei, losgeklopt

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
5306.5 kJ / 1275 kcal
Eiweiß
43.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Fett
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
57.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
Natrium
2010.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte