Geräte und Zubehör
Champagne crème cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1196 kJ /
286 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Kweeperentaart
50 Min
Pad Thai
45 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min