Geräte und Zubehör
Dampet lam med grøntsager
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portioner
Zutaten
-
citron kun fintrevet skal1
-
fed hvidløg3
-
rosmarin, frisk kun blade2 kviste
-
salt eller efter smag½ tsk
-
sort peber, stødt eller efter smag4 knivspidser
-
olivenolie20 g
-
lammekølle900 g
-
grønne bønner, friske trimmet200 g
-
kartofler skrællet, skåret i stykker (4 cm)400 g
-
majroer opdelt100 g
-
gulerødder skåret i skiver (5 mm)200 g
-
vand1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1698 kJ /
406 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
16.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Alt til påske
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling teriyaki
20 Min
Kødboller med tomatsauce
45 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen