Geräte und Zubehör
Apricot Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
393.8 mg
Eiweiß
28.8 g
Brennwert
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Fett
16.1 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
60.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Retro
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
Curried sausages
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min