Geräte und Zubehör
Tempé
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
600 g
Zutaten
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 600 g
Natrium
2394 mg
Eiweiß
32.1 g
Brennwert
3568.9 kJ /
853 kcal
Fett
70.5 g
Ballaststoffe
14.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
30.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min