Geräte und Zubehör
Focaccia med Potatis & Rosmarin
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost skuren i bitar (2 cm)30 g
-
vatten300 g
-
10 g färsk jäst, smuladtorrjäst1 tesked
-
maltextraktsocker1 tesked
-
vetemjöl special500 g
-
extra virgin olivolja för smörjning
-
havssalt för att strö, efter smak1 - 2 nypor
-
potatis skalad, tunt skivad (1-2 mm) (se tips)250 g
-
färsk rosmarin endast blad, efter smak1 - 2 kvistar
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
2719 kJ /
650 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoffe
5.4 g
Kohlenhydrate
106.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bröd från hela världen
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hot Cross Buns - Korsbullar
无评分
Mjölkbröd
2小时 20 分钟
Bikarbonatbröd
45 分钟
Focaccia
无评分
Fullkornslimpa
无评分
Tunnbröd
无评分
Små ciabatta
无评分
Hamburgerbröd fullkorn
无评分
Kronärtskocka med Alfredosås
无评分
Tysk Limpa
无评分
Yoghurtbröd
2小时
Majsbröd
无评分