Geräte und Zubehör
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Hot orange chocolate on a stick
2 godz. 50 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min