Geräte und Zubehör
Bernse Aardappelrösti met Spek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel heel of in stukken gesneden (4 cm x 4 cm) die in de invoeropening passen1100 g
-
spekblokjes (zie tip)150 g
-
olie15 g
-
zout½ tl
-
boter60 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
2094 kJ /
500 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Limonade
5 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min