Kompatible Versionen
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 30 g pecorino, bucăți (2 cm)
- 30 g semințe de pin, prăjite
- ½ cățel de usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspăt
- 130 g ulei de măsline extravirgin
- 3 lingurițe sare de mare
- 250 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 1200 g apă, plus pentru gătirea pastelor
- 400 g paste uscate, tip fusilli
- 100 g fasole verde proaspătă, tăiate bucăți (3-4 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiweiß
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 56 g
- Fett
- 29 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 min
Banana bread cu tahini negru
1h 20 min
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40 min
Cocktail cu căpșune
10 Min
Tartă cu pere
Keine Bewertungen
Margarita de pepene verde
10 Min
Supă marocană picantă de linte
Keine Bewertungen
Daïquiri
Keine Bewertungen
Tocăniță de pui și arpacaș
50 min
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Keine Bewertungen
Mac and cheese ușor
40 min
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35 Min