Geräte und Zubehör
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Quark
-
quark cheese (see Tips)350 - 400 g
-
radishes trimmed3
-
fennel fronds only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
lemon juice to taste
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Pickling liquid
-
white wine vinegar90 g
-
caster sugar70 g
-
sea salt½ tsp
Salad
-
radishes trimmed3
-
green apple cut into halves to fit through feeder tube1
-
Lebanese cucumber trimmed½
-
fennel bulb cut into quarters to fit through feeder tube¼
Parsley oil
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil120 g
Assembley
-
hazelnuts, without skin toasted and coarsely chopped, to serve
-
micro herbs to garnish
-
melba toast to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
855.4 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
2135.8 kJ /
510.5 kcal
Fett
39.6 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
30.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min
Boosted Super Green Juice
10 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 Min
Beet-Tox (Metric)
10 Min
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Chickpea soup (Revithia)
Keine Bewertungen
Floating islands
40 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 Min