Geräte und Zubehör
Vegan challah brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 porties
Zutaten
-
water260 g
-
suiker2 tl
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem500 g
-
suiker70 g
-
olie80 g
-
120 g chocoladedruppelsgedroogde vruchten mengeling (bv. veenbessen, vijgen, abrikozen...,), grof gehakt120 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
plantaardige melk3 el
-
ahornsiroop3 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
128.4 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
1534.4 kJ /
366.7 kcal
Fett
11.5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
59.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen