Geräte und Zubehör
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
300 g
Zutaten
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
2 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
82 kJ /
20 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 Min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Jajka sadzone na Varomie z kalafiorem i ziemniakami
45 Min