Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
oder 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
oder 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Eiweiß
- 23.4 g
- Kohlenhydrate
- 35.3 g
- Fett
- 30 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15.9 g
- Ballaststoffe
- 6.9 g
- Natrium
- 1348.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stevige linzenchili
50 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min