Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Het zoete deeg
- 75 g suiker
- 140 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 30 g amandelpoeder
- 1 ei
Halve mangobollen
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 125 g rijpe mango, in stukken
- citroensap
- 50 g suiker
- 3 passievruchten, enkel de pulp
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Mousse van rode vruchten
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 250 g rode vruchtencoulis
- 90 g suiker
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Opbouw
- boter, voor de cirkel
- bloem, voor het werkvlak
- 125 g gemengde verse rode bessen
- 5 - 6 verse muntblaadjes
- 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nährwerte
- pro 8 porties
- Brennwert
- 22515 kJ / 5385 kcal
- Eiweiß
- 69 g
- Kohlenhydrate
- 543 g
- Fett
- 326 g
- Ballaststoffe
- 39 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 min
Virgin chai vanille cocktail
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Groene pepersaus
20 min