Tocăniță de iepure

Tocăniță de iepure

4.8 10 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 porții

Zutaten

  • ulei de măsline extravirgin
    20 g
  • căței de usturoi
    2
  • ceapă galbenă
    60 g
  • ierburi aromate proaspete, în amestec doar frunzele (ex. pătrunjel, cimbru, oregano), plus pentru decor
    10 fire
  • roșii cuburi, din conservă
    400 g
  • carne de iepure, fără os tăiată bucăți (aprox. 6 cm)
    800 g
  • apă
    50 g
  • vin alb, sec
    40 g
  • concentrat pastă de pui (vezi recomandări)
    1 linguriță
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 926.1 mg
Eiweiß 59.1 g
Brennwert 1760.3 kJ / 419 kcal
Fett 16.7 g
Ballaststoffe 2.2 g
gesättigte Fettsäuren 5.5 g
Kohlenhydrate 4.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen