Geräte und Zubehör
Rabarber en gember gin fizz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 336 Std. 10 Min
4 glazen
Zutaten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
351.5 kJ /
83.7 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Zuurkool
Keine Bewertungen
Halloween quiche
2 Std.
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen