Geräte und Zubehör
Rabarber en gember gin fizz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 336 Std. 10 Min
4 glazen
Zutaten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
351.5 kJ /
83.7 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
XXL - Pompoensoep
50 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Vanilleroomijs
12 Std.
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Curryketchup
30 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min