Geräte und Zubehör
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.2 g
Brennwert
791 kJ /
189 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min