Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
268 kJ /
63.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Dropijs
8 Std. 30 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Pad Thai
45 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen