Couscous med lamme- og grøntsagsragout; crema catalana

Couscous med lamme- og grøntsagsragout; crema catalana

Keine Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portioner

Zutaten

Crema catalana
  • mælk
    1000 g
  • æggeblommer
    10
  • sukker
    200 g
  • majsmel
    40 g
  • vaniljesukker
    1 tsk
  • salt
    1 knivspids
  • kanelstang
    1
    ½ - 1 tsk kanel, stødt, efter smag
  • citron kun skal
    1
Couscous med lamme- og grøntsagsragout
  • tomater skåret i halve
    500 g
  • løg skåret i halve
    100 g
  • lammekød skåret i mundrette stykker
    400 g
  • persille, frisk kun blade
    2 kviste
  • koriander, frisk kun blade
    2 kviste
  • salt
    2 spsk
  • peber, friskkværnet
    1 tsk
  • spidskommen, stødt
    1 tsk
  • safran støvfang, (hver 0,1 g)
    2
  • olivenolie
    70 g
  • smør
    20 g
  • vand
    850 g
  • gulerødder skåret i mundrette stykker
    150 g
  • courgetter skåret i mundrette stykker
    150 g
  • majroe hvid, skåret i mundrette stykker
    150 g
  • græskar, frisk skåret i mundrette stykker
    150 g
  • couscous medium
    350 g
  • sukker
    60 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1863 mg
Eiweiß 34 g
Brennwert 4182 kJ / 999 kcal
Fett 47 g
Ballaststoffe 7.3 g
gesättigte Fettsäuren 16 g
Kohlenhydrate 104 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen