Geräte und Zubehör
Maple Pecan Pie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter chilled, cut into pieces, plus extra to grease70 g
-
all-purpose flour140 g
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
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powdered sugar30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
whole milk chilled2 tbsp
Filling
-
pecan nut halves, raw divided140 g
-
granulated maple sugar220 g
-
all-purpose flour plus extra to dust2 tbsp
-
cornstarch2 tbsp
-
egg, large1
-
whipping cream 33%-35% M.F.225 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70.5 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
2037.5 kJ /
487 kcal
Fett
30.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
50 g
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