Geräte und Zubehör
Boterhammen met spinazie pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
506 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
2801 kJ /
669 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Carnaval
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan jus
40 Min
Minuut Koolsla
10 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min