Geräte und Zubehör
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1000 kJ /
239 kcal
Eiweiß
6.1 g
Kohlenhydrate
48.1 g
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Keine Bewertungen
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Vastensoep
30 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Gembersoep met rode paprika
50 Min