Bibimbap burrito
TM6 TM5 TM31

Bibimbap burrito

4.1 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
  • 40 g gochujang paste
  • 20 g light soy sauce
  • 1050 g water
  • 1 tbsp sugar
  • ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
  • 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
  • 1 tsp white sesame seeds
  • 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
  • 120 g carrots, cut in strips
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 120 g fresh bean sprouts
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tsp sesame oil, toasted
  • 4 eggs
  • 1 tbsp oil, for frying eggs
  • 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3169.4 kJ / 757.5 kcal
Eiweiß
37.2 g
Kohlenhydrate
76.7 g
Fett
33.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Ballaststoffe
5.1 g
Natrium
1616.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte