Meatballs in Tomato Sauce

4.0 2 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions

Zutaten

Meatballs
  • bread fresh or stale, cut in pieces
    40 g
  • fresh milk
    80 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 - 12 sprigs
  • garlic clove (optional)
    1
  • minced beef
    400 g
  • eggs
    2
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Tomato sauce
  • cooking oil plus extra for greasing
    20 g
  • garlic clove
    1
  • yellow onions cut in wedges
    200 g
  • canned crushed tomatoes
    600 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1323.3 mg
Eiweiß 25.8 g
Brennwert 1876.6 kJ / 448.5 kcal
Fett 29.3 g
Ballaststoffe 4.2 g
gesättigte Fettsäuren 9.7 g
Kohlenhydrate 22.1 g

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