Geräte und Zubehör
Indonesian Vegetable Spring Roll
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
14 pieces
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
626 mg
Eiweiß
27 g
Brennwert
1637 kJ /
391 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Pizza Bianca
45 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Lamb Varuval
1 Std. 10 Min
Char Kway Teow
25 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Curry Mee
30 Min