Geräte und Zubehör
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1268.7 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg
5 Min
Basis kippenbouillon
35 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min