Geräte und Zubehör
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Zubereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Cashew Cream
-
cashew nuts300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
probiotic capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
black pepper, freshly ground to taste and garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
baby watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99.8 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Keto Cheesecake
Keine Bewertungen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Beef stock paste
3 Std.
Gulab jamun (Jumbo)
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Non Stick Paste
5 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Sri Lankan spicy sauce
2 Std. 30 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Fruity dream
10 Min