Geräte und Zubehör
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
914.2 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Sautéed turkey strips
15 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Gado gado
1 Std.
Rueben sandwich sauce
5 Min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min